Isolering af varmecentraler

Vi er eksperter i isolering af varmecentraler og har været det siden 1981. Der stilles i dag store krav til isoleringen derfor følger vi altid dansk standard, så isoleringen omkring komplekse rørsystemer, flanger og andre installationer bliver udført i en så høj kvalitet som muligt. På den måde kan vi bedst muligt optimere dit energitab, som giver dig en mere stabil og miljøvenlig drift. Har du allerede en isoleret varmecentral kan vi beregne dit varmetab, så du kan se gevinsten ved at få efterisoleret. Sammen kan vi sikre fremtiden med klimavenlige løsninger.

Varmtvandsbeholdere

Varmtvandsbeholdere

Vi har stor erfaring med at isolere varmtvandsbeholdere, derfor sørger vi altid for normer og standarder bliver overholdt, så du får en så bæredygtig drift som muligt. Vi kan tilbyde at udføre din beholder i et vandafvisende og slidstærkt materiale, som pap og lærredet eller aluminium som vil sikre din varmtvandsbeholders levetid. Vi har isoleret tusindvis af varmtvandsbeholdere siden firmaets begyndelse, da vi har et tæt sammenarbejde med et af Danmarks største producenter af varmtvandsbeholder.

Isolering af vekslere

Vi er eksperter i at skræddersyer løsninger der passer dig og dit behov, så om det skal være muligt at demontere din alu kasse med isolering er op til dig. Derfor tilbyder vi også montering med kuffertlåse så du hurtigt kan demontere og servicere din veksler. Vi producerer selv vores veksler kasser på vores eget værksted, derfor kan vi garantere et produkt med den rigtige isoleringstykkelse. Der passer din veksler og minimere dit energitab så meget som muligt.

Isolering af vekslere
Isolering af rørinstallationer

Isolering af rørinstallationer

Vi isolerer altid din rørinstallation så den lever op til dansk standard, vi sænker overfladetemperaturen som øger din sikkerhed. Så du får en varmecentral med et behageligt indeklima. På den måde kan vi sikre dig en så høj energiudnyttelse som muligt. Sammen kan vi forlænge levetiden på dine rørinstallationer. Når dine rør er isoleret er det op til dig at vælge hvilket materiale du ønsker din rørinstallation afsluttet i. Vi kan udføre det i pap og lærredet, isogeno, eller vi kan afsluttet lidt mere eksklusivt i blankt aluminium eller farvet aluminium. Vi tilbyder også at lave rørmærkning.