Isolering af rør

Vi er specialister i isolering af rør, så uanset om du ønsker at isolere for at opretholde den ønskede temperatur med et minimums tab af varme, kulde, lydisolere, kondensisolere eller brandisolere. Så er vi de rette til opgaven. Vi kan hjælpe dig med klimavenlige løsninger der giver effektiv energiudnyttelse.

Isolering af varme rør

Isolering af varme rør

Vi følger dansk standard og derfor tilbyder vi altid den korrekte isolering af dine rør. Vi sørger for at dit isoleringsprojekt bliver korrekt udført, så du får så effektiv energiudnyttelse som muligt. Når vi isolerer dine rør bruger vi lamelmåtter hvor vi taper samlingerne sammen, vi bruger også rørskåle når vi isolerer. Rørskålene er gerne forsynet med en tape strimmel, som gør monteringen af isoleringen lidt lettere. Nogen gange er der krav om at der skal bruges ståltråd efterfølgende, men det kommer an på hvor og hvordan dine rør ligger.

Isolering af kølerør

Vi har stor erfaring indenfor isolering af kølerør. Vi isolerer typisk kølerør med cellegummi som er et fleksibelt materiale, der kan tåle meget lave temperaturer. Det er vigtigt at alle samlinger limes korrekt så hele installationen bliver diffusionstæt, så kondens problemer ikke opstår. Vi kan også tilbyde at skumme dine rør, her er det vigtigt at alle samlinger i alu kappen fuges og der dækkes af. Hele pladekappen bliver olieret før skumningen, for at lette rengøringen efterfølgende.

Isolering af kølerør
Rustfri kappe

Rustfri kappe

Vi er specialister i at arbejde med rustfrit stål, oftest udfører vi denne type opgaver for medicinalindustrien. Vi har stor erfaring med at arbejde i miljøer som dette, og ved at der sættes højere krav til vores tilstedeværelse end normalt. Fordelene ved at afslutte din isolering i rustfrit stål er at det er en vaskbar overflade der er nem at rengøre. Det kan også bare være fordi du godt kan lide looket i den blanke overflade som det rustfrie stål typisk har, eller måske du er mere til det børstet stål.