Om Poly-Cap

Vi er et professionelt team på 9 medarbejdere, der står klar til at servicere vores kunder. Vores montører brænder for deres fag, og er altid opdateret med de sidste nye tiltag indenfor branchen. Vi bruger tid på at uddanne vores medarbejder, så de er bedst muligt rustet til at udføre netop din isoleringsopgave. Vi har eget værksted så vi hurtigt kan hjælpe dig videre med dit projekt. Vi leverer altid en høj og ensartet kvalitet der er med til at gøre monteringsprocessen lettere.

Vores Historie

Poly-cap isoleringsfirma er en familieejet virksomhed der blev stiftet af Steen Munch i 1981. Efter hans mange års erfaring som projektleder for blandt andet FLSmidth i Tunesien, søgte Steen og hans hustru Latifa nye eventyr og flyttede derefter til Danmark igen.

De skabte sig en fremtid for deres familie i et rækkehus Ishøj, og startede deres eget isoleringsfirma i deres garage, imens Steen brugte sine aftener på at eksperimentere med hans nye opfindelse i deres bryggers. Her kom Poly-cap`en til syne for første gang. En kappe støbt i forme lavet af polyuretanskum, det var dengang det nye inden for isolering. Steen ønskede at se sin opfindelse i produktion, men desværre blev Steen overhalet indenom af konkurrenten, som var kommet ham i forkøbet. Steen Munch opnåede dog anerkendelse for sin opfindelse i opfinder fonden. I takt med at Poly-cap voksede flyttede de til Kirke Hyllinge for at udvide virksomheden.

I dag er sønnen Adam Munch ejer af virksomheden, Adam har trådt sine barnesko i virksomheden. Adam har altid arbejdet med teknisk isolering, og har selv haft alle de roller der er indenfor teknisk isolering, dette giver ham en større forståelse og kendskab til branchen. Adam har de seneste år udvidet produktionen, vi er også i gang med en digitalisering, således at Poly-cap er godt rustet til at servicere sine kunder i fremtiden. Adam kan godt lide at bruge sin fritid på at holde sig fysisk aktiv, blandet andet med styrketræning og tennis.

Vision & mission

Vores vision

Vi bestræber os på at blive dit fortrukne valg af isoleringsfirma. Vi vil levere energivenlige løsninger der bidrager til den grønne omstilling nu og her, og i fremtiden. Vi ønsker at blive en større aktør på markedet, derfor skal vi udvide vores medarbejderstab med 50%. Vi ønsker at følge med udviklingen, og blive ved med at investere i nye teknologier og maskiner som fremtidssikrer os, så vi kan blive de bedste indenfor teknisk isolering.

Vores mission

Vi brænder for vores fag og har en stor faglig stolthed. Vi eksisterer som virksomhed fordi vi mener vi kan bidrage til den grønne omstilling. Vi ønsker at finde dine muligheder for besparelser og optimere på dit energitab. Så vi kan være med til at du afsætter et mindre CO2 aftryk i fremtiden. Dette kan vi sikre ved at opfylde vores kunders visioner, og finde den mest optimale løsning på netop din opgave.

Poly-Cap Vision og mission
Adam Munch

Adm. direktør
+45 22 64 55 41

Tom Vile

Montør
+45 24 84 16 17

Tony Rene Kristensen

Værkfører
+45 40 10 39 37

Adam Krzysztof Furtak

Montør
+45 50 35 62 79

Vores team

Daniel Waldemar Gapinski

Montør
+45 50202655

Wojciech Pawel Noszczyk

Montør
+4550373284

Pawel Malinowski

Montør
+48 669 94 12 18

Lukasz Tadeusz Wojdyla

Montør
+45 91 83 87 13

Kamil Robert Piotrwski

Montør
+48 574 26 86 51