Isolering af ventilationsanlæg

Vi er eksperter i isolering af ventilationsanlæg. Ved at isolere dine ventilationskanaler undgår du kondensskader, og du formindsker dit energitab. Vi tilbyder også brandisolering til dit ventilationsanlæg eller lydisolering. Vi syntes det er spændende at arbejde med forskellige typer af materialer, og vi ved din opgave er vigtig for dig. Derfor producerer vi selv alle dele på vores eget værksted, så vi hurtigt kan imødekomme dine ønsker, og levere opgaven færdig til aftalt tid. 

Isolering af kanaler

Isolering af kanaler

Når du bruger os kan du altid forvente at dit ventilationsanlæg får en effektiv energiudnyttelse, det gør vi ved at lave en beregning for netop dit anlæg. Så vi altid får isoleret med den mest effektive isoleringstykkelse, så du får den bedste løsning der passer dig. Vi sørger for at optimere dit energitab, uden at bruge for meget eller for lidt isolering, da dette kan have ekstra omkostninger for dig. Vi går ikke på kompromis med hurtige løsninger.

Kondensisolering af kanaler

Vi tilbyder kondensisolering af kanaler, kondens er et stort problem på ventilationsanlæg. Vi oplever at kunder ringer til os fordi de har haft kondens skader, det kan være ophobning af vand indvendigt i ventilationskanaler. Dette kan på sigt give et dårligt indeklima. Disse skader opstår fordi der er brugt for lidt isolering eller måske der er kuldebroer i din eksisterende isolering. Vi søger for at du slipper for disse problemstillinger, ved at isolerer korrekt første gang.

Kondensisolering af kanaler
Sorte kanaler på tag

Sorte kanaler på tag

Har du ventilationskanaler på et tag hvor blankt aluminium måske ikke er det mest hensigtsmæssige, det kan være i lufthavne hvor genskær kan forstyrre piloterne, eller måske du har et projekt i et tæt bebygget boligområde. Så kan vi også hjælpe med denne type opgaver. Vi bruger oftest sort aluminium da det ikke giver noget genskær fra solen, og tit går mest muligt i ét med omgivelserne som f.eks. sort asfalt tag. Men vi kan fremstille din opgave i lige præcist den farve du ønsker.